Albume

10 comments on “AlbumeAdd yours →

  1. Ascult Parazitii de cand au avut primul concert in Bistrita, la Metropolis, acum aproape 10 ani. Nu sunt eu cel mai mare fan, dar am cel mai mare respect pt ei din muzica romaneasca, si vreau sa va intreb cum (sau de unde) imi pot cumpara discografia trupei in original. Va multumesc, si la cat mai multe albume!!!

  2. Din respect pentru tot ce a-ti facut pentru o parte din populatia romaniei Si pentru mine as dori sa cumpar toate albumele . Unde a Si putea face asta in Asa fel incat banii sa ajunga catre voi domnilor si Nu LA diversi furnizori . Multumesc anticipat !

    1. Salut, din pacate, nu mai gasesti sa cumperi toate albumele, erau intr-un timp pe elefant.ro acum nu mai stiu… Banii ajung la trupa Parazitii dar ajunge un procent foarte mic, asa este in vanzarea de albume.
      Aceasta pagina este facuta de fani pentru fani, nu este cea oficiala.

  3. salut. am si eu o intrebare. se mai gaseste albumul sindromul tourette de vanzare pe undeva? as vrea sa ii fac un cadou cuiva care e fan, si din cate stiu, e albumul favorit, dar nu prea il gasesc.. stie careva de unde as putea sa il cumpar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *