Galerie foto

12 comments on “Galerie fotoAdd yours →

  1. Andu spune:MAriusica, las frate, ca si tie iti plac niste piese de la OkapiSound. Sincer, imi plac si mie unele de acolo, si imi plac si parazitii, si GuessWho si cine mai vrei tu de acolo, si cei de la OkapiSound au niste piese in care trsnamit cate un mesaj.. Toti sunt cantareti de hip hop, foarte buni.. daca cheloo zice, m*uie GuessWho, atunci toti spun m*ie GuessWho? Fii serios, asculta ce-ti place, si gata.. nu mai pupa in fund cantaretii, ca si tu asculti OkapiSound, asa cum fac multi . Respect PENTRU TOTI cantaretii de hip hop . Bafta.

    1. Eu nu ascult nici un okapipi si spun muie guesswho si grasu fomistu’! Apropo, nu cunosc nici un cantaret, eu ascult mesajul, oamenii sunt trecatori, ildeile lor raman insa nemuritoare.

      1. Daca imi zici si de ce zici muie gw si grasu [cu exceptia faptului ca s-au dus la okapi] asi intelege si eu. Cheloo are motiv. Tu ?! Ce motiv ai avea ?! Nu-l pup in cur deloc sa sti. Dar mi-e ciuda pe tine ca asculti mesajul pieselor , dar nu intelegi nimic. Nu mi-o lua in nume de rau , dar parerea mea este ca am dreptate ! 🙂

        1. bai problema e ca si la 20 cm records puteia sa faci muzica.sincer nu stiu de ce v-ati mutat la okapi si care au fost tensinunile cu 20 cm.Dar de ce va injura lumea e pt ca 20 cm v-au adus in lumina sceneii.problema e ca unele piese de la okapi nu prea mai au esenta rapului.e ca diferenta dintre votca si vin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *