Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe site-ul Parazitii-Club.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Daca nu sunteti de acord, sau nu acceptati in intregime acesti Termeni de Utilizare, va rugam sa parasiti acest website.

Parazitii-Club.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Este interzisa copierea, reproducerea, denaturarea, publicarea, modificarea, vanzarea, crearea de forme derivate a continutului website-ului
Parazitii-Club.ro.

Confidentialitate

Parazitii-Club.ro. nu retine datele dumneavoastra personale. Preferam ca ceea ce este pe chat sa ramana anonim, daca dumneavoastra considerati ca este bine sa va dati datele personale este treaba dumneavoastra, nicidecum al sitului Parazitii-Club.ro

Limitarea responsabilitatiilor

Situl Parazitii-Club.ro, nu poate fi facut responsabil pentru orice utilizare gresita a website-ului sau a continutului acestuia si nu isi asuma responsabilitatea pentru activitatea sau inacuratetea informatiilor introduse de useri sau terte parti. In nici un caz, situl Parazitii-Club.ro . nu va fi facut responsabil pentru vreo paguba cauzata direct, indirect, accidental sau consecvential, incluzand eventuale oferte de produse similare sau website-uri, pierderi de date sau intreruperi de business, din cauza utilizarii (sau incapacitatii de utilizare) a website-ului sau continutului acestuia, cauzate in termenii prezentelor conditii. Limitarea raspunderilor se aplica de asemenea oricaror pagube provocate de accesul (incluzand performante, erori, omisiuni, intreruperi, stergeri, defecte, intarzieri in operare sau transmitere, virusi de computer, pierderi, conexiuni, furturi, etc.) autorizat sau nu la website sau materialele din website.

2 comments on “Termeni si conditii de utilizareAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.